Szakember kereső

Obreczán Brigitta

Coach - Karrier I Ifjúság I Mindfulness I Marketing

Szakember mentése

Online rendel

Szia! Hogy vagy? Az illedelmes, kötelező, réglátott ismerőssel hipermarketben összefutós hogy-vagy kérdésre gondoltál? “Köszi, megvagyok, és te?” “Köszi, minden oké.” Oké, de tényleg, hogy vagy? Mély levegő, kifúj. Aktív figyelemmel, teljes lényemmel csak rád figyelek, hallgatlak és kérdezek. Higgadtan és szelíden, nyitottan és elfogadóan, empatikusan és motiválóan, felszabadítóan és könnyed módon. Szóval… Hogy vagy?
Kategória

Terápiás területek:

Coaching Önismeret Meditáció Gyerekek Mindfulness Erőforrás aktiválás ikigai

Bemutatkozás

A coaching alapelemei a kérdezés, a hallgatás, az aktív figyelem és a visszatükrözés. Ezek és más kreatív eszközök segítségével felfedezheted a benned rejlő lehetőségeket, érzéseket, gondolatokat, kiaknázatlan képességeidet. Te határozod meg a célt és a miértet, a hogyan, a megoldási lehetőségek és a cselekvési terv, pedig ezek hatására kirajzolódik benned. Kölcsönös tiszteleten és őszinte, bizalmon alapuló kapcsolatra számíthatsz, mely légkör elengedhetetlen a hatékony együttműködéshez. Elfogadó és támogató környezetben biztonságosan felszínre kerülhetnek ötleteid, gondolataid és érzéseid.

Írj üzenetet

Kapcsolatfelvétel

Obreczan Brigitta

Szeretnél velem konzultálni?

A lenti gomb megnyomásával megjelenik egy üzenetküldő ablak, melynek segítségével felveheted a kapcsolatot a szakemberrel.
Az üzenetet közvetlenül neki továbbítjuk, ő fog jelentkezni nálad a válasszal.

Kapcsolatfelvétel