Szakember kereső

Kövér Imre

MAP oktató, Mindfulness oktató

Szakember mentése

Online rendel

Nem olyan az életed, amilyet szeretnél? Az érzelmi világod megnehezíti a hétköznapjaidat, miközben lehetőséget is ad az érzelmeiddel való munkával egy olyan életre, amiben nem agyalsz, nem szorongsz, nem vagy indulatos, bízol magadban, bízol az életben és bátran cselekszel. Ebben tudlak támogatni. (Kérlek olvasd el a sikertöténeteket a honlapomon!)
Kategória

Terápiás területek:

Szorongás Önbizalomhiány Krízis, elakadás Harag kezelés Bármilyen probléma megoldása

Bemutatkozás

A jóllét fokozása mellett köteleztem el magam meditáció alapú, tudatosság növelő programokkal. Fókuszomban a tudatfejlődés áll, valamint annak érzelmi-mentális akadályai, amelyek feloldhatók. Az elengedésnek / önátadásnak köszönhetően az önbizalomhiányt, az érzelmek elfojtását, majd az érzelmi labilitást és az erős szorongást jelentősen megnövekedett életenergia, bátorság, öröm, szeretet és hála váltotta fel. Ezt a folyamatot támogatja az IMON KOVA - a belső utazást a feltétel nélküli szeretet, vagyis a létezés öröme tudatszintjére. Több mint 10 éve járom az elkötelezett nondualitás útját, ami David R. Hawkins (M.D., Ph.D.) nevéhez fűződik. 5 éven keresztül szolgáltam a budapesti Tanulócsoportot. kutatása és tanítása egy tematikus kivonat összeállítása során tisztult le bennem. Emellett jelentős meditációs és kontemplációs tapasztalatot szereztem különböző megközelítésű csoportokban és egyénileg is. Az elkötelezett nondualitás előtt a zen buddhista tradíciók (szótó és rinzai) alapozták meg a gyakorlásomat. Mindfulness (tudatos jelenlét) oktatóként az Oxford Mindfulness Centre világhírű oktatói, Melanie Fennel (Ph.D.) és Antonia Sumbundu (Ph.D.) képeztek. Eközben már egész napos ‘Kontemplatív gyakorlás’ workshopokat tartottam, amelyeken elengedést / önátadást és szemlélődést gyakoroltunk. Előadtam a Unity Hungary-n, a Vipassana Konferencián, az Everness Fesztiválon, a Magyar Mindfulness Egyesületnél, stb. Csúcsteljesítmény trénerként is támogattam a hozzám fordulókat egy vezetőképző programban. Jelenleg POW (Erő a Vezetésben) , POW (Erő a Csapatban) és POW (Erő a Vállalkozásban) programokban ébresztjük fel az életenergiát.

Írj üzenetet

Kapcsolatfelvétel

Képzései és képesítései

Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület I Oxford Mindfulness Center

Budapest I Oxford

Mindfulness (MBCT) tanár

Szakmai tapasztalat

IMON KOVA - lehetőség az Élethez

Budapest

MAP oktató

Kövér Imre

Szeretnél velem konzultálni?

A lenti gomb megnyomásával megjelenik egy üzenetküldő ablak, melynek segítségével felveheted a kapcsolatot a szakemberrel.
Az üzenetet közvetlenül neki továbbítjuk, ő fog jelentkezni nálad a válasszal.

Kapcsolatfelvétel

Témához illő blog cikkeink

Mutass többet