Szakember kereső

Sólyom Brigitta

szociálpedagógus, emberi erőforrás tanácsadó, coach és mentor

Szakember mentése

Online rendel

Sólyom Brigitta vagyok szociálpedagógus, emberi erőforrás tanácsadó coach és mentor. Szívügyemnek tekintem, hogy segítsek a fiatalokat abban, hogy örömforrás legyen számukra a tanulás. Pályaválasztási tanácsadással és életút-tervezéssel segítek a tervezésben. Meddőségi coachingot tartok a meddőségi problémákkal küzdők számára.
Kategória

Terápiás területek:

Meddőségi coaching Tanulási coaching Pályaválasztási tanácsadás Életút-tervezés Önismereti coaching

Bemutatkozás

Sólyom Brigitta vagyok szociálpedagógus, emberi erőforrás tanácsadó coach és mentor. Három gyermek boldog anyukája. Munkám során pedig segítek azoknak, akik valamilyen oknál fogva nehezebben tanulnak, vagy időlegesen a képességeik alatt teljesítenek. Segítek a fiataloknak abban, hogy önismeretre tegyenek szert, így a pályaválasztásuk is könnyebb lesz. Neked is segítek abban, hogy a tanulás egy örömforrás legyen. Azért, hogy lásd a befektetett energia megtérül. Szeretnék abban is segíteni, hogy megszeresd a tanulást, mert a mai világban már elég hangsúlyosan van jelen, hogy ahhoz, hogy sikeresek legyünk, megálljuk a helyünket, megtartsuk a munkánkat egy életen át kell tanulnunk. Hát tegyük ezt örömmel, keresve azokat a lehetőségeket, ahol valamilyen új ismeretet tudunk szerezni. Segítek abban is, hogy elmélyüljön az önismereted, annak érdekében, hogy jó döntést tudj hozni a választott életpályád tekintetében. Saját élményű mentorálással segítelek a meddőség nehéz útján abban, hogy megtaláld a saját megoldásaid, mert azok benned vannak.

Írj üzenetet

Kapcsolatfelvétel

Képzései és képesítései

Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Főiskolai Kar

Győr

Szociálpedagógus

PTE - Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

Pécs

Okleveles Emberi Erőforrása Tanácsadó

Rayner Institute

Online képzés

Coach és mentor

Szakmai tapasztalat

Gyermekjóléti Központ

Pécs

szociálpedagógus

Sólyom Brigitta

Szeretnél velem konzultálni?

A lenti gomb megnyomásával megjelenik egy üzenetküldő ablak, melynek segítségével felveheted a kapcsolatot a szakemberrel.
Az üzenetet közvetlenül neki továbbítjuk, ő fog jelentkezni nálad a válasszal.

Kapcsolatfelvétel

Témához illő blog cikkeink

Mutass többet