Szakember kereső

Németh Gabriella

Magánénektanár, Ayurvedikus jógaterapeuta, Reiki kezelő, Access Bars kezelő

Szakember mentése

Több, mint 20 év éneklés és egy magánénektanári diploma után léptem rá arra az útra, amelyen most járok, folyamatosan szélesítve a látókörömet és mélyítve a tudásomat.
Kategória

Terápiás területek:

Gyógynövények Ayurvéda Jóga Légzés Acces bars Zeneterápia Reiki Magánének oktatás terápiás jelleggel

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntök mindenkit! Célom egy személyre szabott, új magánének tanítási módszer kifejlesztése és átadása, melynek segítségével az éneklést terápiás célra is alkalmazhatom. Ezzel szorosan összefügg, hogy 2022 júniusában ayurvedikus jógaterapeuta lettem, így a jógafilozófiát is intenzíven beleviszem az éneklésbe, amiből rengeteget profitálhat mindenki, aki nem csupán zenélni szeretne, hanem lecsitítani a kavargó gondolatait. Nem sokkal ezután Access Bars és Reiki kezelővé is váltam, melyek által csak még jobban érzékelem a testi kibillenések lelki okait és én magam is minden nap fejlődöm. Profin szeretnél énekelni úgy, hogy közben a testi-lelki blokkok is oldódnak? Személyre szabott módon szeretnél tanulni, vagy a zenén, jógán, energetikai kezeléseken keresztül traumákat feloldani? Minden esetben szeretettel várlak!

Írj üzenetet

Kapcsolatfelvétel

Képzései és képesítései

Miskolci Egyetem - BBZI

Miskolc

Zenetanár - magánénektanár

Sarasvati Alapítvány

Budapest

Ayurvedikus jógaterapeuta

Németh Gabriella

Szeretnél velem konzultálni?

A lenti gomb megnyomásával megjelenik egy üzenetküldő ablak, melynek segítségével felveheted a kapcsolatot a szakemberrel.
Az üzenetet közvetlenül neki továbbítjuk, ő fog jelentkezni nálad a válasszal.

Kapcsolatfelvétel